Verdachten inbraken betaalautomaten op beeld.

Groningen • Op de vrijdagen 22 en 29 oktober en op zaterdag 13 november 2010 werden er inbraken gepleegd in betaalautomaten bij twee vestigingen van Q-park in Groningen. De inbrekers maakten enkele duizenden euro’s buit.

Op alle drie data werd rond 01.00 uur ‘s nachts ingebroken in de betaalautomaten in parkeergarages aan de Westerhaven en aan de Herepoortenmolendrift in Groningen. Bij de Herepoortenmolendrift werd twee keer ingebroken. Eén keer bleef het bij een poging en de tweede keer lukte het de verdachten om de biljetcassette te openen. Bij de inbraak werd enkele duizenden euro’s weggenomen.

Wie kent de verdachten?

De politie wil graag in contact komen met burgers die de mannen herkennen. Dat kan via het landelijk telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief) of eventueel via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *