Eenzijdig verkeersongeval N33 Assen-Zuid (Persbericht)

Assen – Dinsdagavond om 20:49 uur werd er een verkeersongeval gemeld op de Haarweg in Assen. Volgens de melding zou hierbij een voertuig gekanteld zijn. Bij aankomst van de gealarmeerde brandweer van Assen bleek het ongeval plaats te hebben gevonden op de afrit van de N33 Assen Zuid.

De bestuurder is door nog onbekende oorzaak de macht over zijn auto verloren en tegen een boom aangeknald. Deze is door het ambulancepersoneel uit zijn voertuig gehaald. De man is met nog onbekend letsel overgebracht naar het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Tijdens het ongeval incident is de N33 afrit Assen Zuid meer als een half uur afgesloten geweest voor het verkeer.

Tekst en foto’s: R.Koene en H.Huizinga © Compact Media

Persbericht:

Verkeersongeval met letsel

ASSEN – Dinsdagavond heeft op de N33 bij de afrit met de Haarweg een eenzijdig verkeersongeval met letsel plaatsgevonden. Een 42-jarige automobilist uit Bovensmilde was met zijn auto van de weg geraakt. De man moest een blaastest ondergaan en bleek teveel alcohol te hebben gedronken. De man was gewond aan zijn hoofd en een oor en werd in eerste instantie per ambulance naar het Wilhelminaziekenhuis in Assen overgebracht, later op de avond werd de man naar het Martiniziekenhuis in Groningen vervoerd. Een bloedproef moet uitwijzen hoeveel de man had gedronken. Het rijbewijs van de man werd ingevorderd. De politie heeft de zaak in onderzoek

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *