Forse woningbrand Hereweg Groningen.

Groningen – Dinsdagavond omstreeks half zeven, kwam er bij de Gemeenschappelijk meldkamer een melding binnen van een woningbrand aan de Verlengde Hereweg.

De toegesnelde brandweer heeft bij aankomst meteen opgeschaald naar middelbrand. Er woede een forse brand in de woning, ook was er veel rookontwikkeling. De politie heeft de gehele Hereweg afgezet voor al het verkeer.

Ook kwamen er twee ambulances omdat mogelijk een persoon gewond was geraakt. Een persoon had een snee in zijn hand en een ander had wat rook geinhalleerd. Men heeft de boel nageblust en geventileerd.

Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is nog niet bekend. Ter assistentie kwam ook een tankautospuit uit Vinkhuizen, die heeft de bovenliggende woningen gecontroleerd.

Foto’s: M.Druppers 112 Nederland/Compact Media

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *