Bedrijfsongeval aan de Schieringerweg.

LEEUWARDEN – De ambulancedienst heeft vanmiddag omstreeks 14:10 uur een melding ontvangen van een bedrijfsongeval op de Schieringerweg. Ter plaatse aangekomen trof men een bouwvakker aan die gewond op in de tuin lag.

Tijdens metselwerkzaamheden op de eerste verdieping is hij, door het verstappen op een ladder, ten val gekomen en kwam daarbij in de tuin terecht. Doordat niet geheel duidelijk was hoe ernstig de situatie was, heeft men ook onmiddellijk de OVD-G, de Officier van Dienst Geneeskunde, gewaarschuwd die op zijn beurt de traumaheli liet aanrukken.

Nadat de man door het MMT, het Mobiel Medisch Team, en ambulance personeel was gestabiliseerd, is hij met spoed in de ambulance naar het MCL over gebracht.

Tekst: Bert Mulder 112frl

Foto’s: Andrew Calsbeek

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *