Gewonde bij steekpartij Briljantstraat in Groningen

Groningen – De politie heeft donderdagochtend drie mannen en een vrouw aangehouden voor betrokkenheid bij een geweldsincident in en bij een woning aan de Briljantstraat in Groningen. De politie reageerde op een melding van een vechtpartij bij de woning aan de Briljantstraat in Groningen. Ter plekke troffen de agenten geen vechtpartij aan.

Wel zagen zij in en bij de woning bloedsporen. Op dat zelfde moment kwam een melding binnen dat in een ziekenhuis in Groningen twee gewonde mannen met steekverwondingen vanaf de Briljantstraat waren binnengebracht. Beiden werden direct op de spoedpoli van het ziekenhuis medisch behandeld en later opgenomen.

Betrokkenheid

Even later werd in het ziekenhuis een man aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het geweldsincident in de Briljantstraat. Tevens werden in de Asingastraat in Groningen een man en vrouw in een auto gecontroleerd. Beide inzittenden werden aangehouden. De auto werd voor nader onderzoek in beslag genomen. Ook meldde een man zich na het incident op het politiebureau aan de Rademarkt. Hij bleek over informatie rond deze zaak te beschikken.

Ook deze man werd aangehouden. Alle vier verdachten werden voor nader verhoor ingesloten. De politie sluit meer aanhoudingen in deze zaak niet uit. De politie onderzoekt de achtergronden van het geweldsincident.

112Groningen.nl waarneming: Poort Hoogkerk heeft een auto van een buurtbewoner met een kogelgat geborgen.  Voor nader onderzoek. Deze werd in beslag genomen.

Foto´s en Film met dank aan M. Nuvner.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *