Ongeval tussen auto en busje

Oldekerk Op de kruising Boerakkerweg-Kuzemerweg in Oldekerk zijn vanmorgen bij een ongeval een personenauto en een busje van stichting de Zijlen (Sintmaheerd) met elkaar in botsing gekomen. De automobilist zag door de laagstaande zon het busje over het hoofd en kwam vervolgens met het busje in botsing.

De acht inzittenden van het busje en de automobilist kwamen met de schrik vrij. Een ambulance is wel ter plaatse geweest, maar niemand van de betrokkenen hoefde naar het ziekenhuis. De voertuigen raakten bij het ongeval zwaar beschadigd, en moesten worden afgesleept door berger Collewijn. Het verkeer werd beurtelings langs het ongeval geleid.

Foto’s: R.Notenbomer © 112marum.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt