Wederom ongeval op kruising Europaweg

Assen– Dondardagmiddag was het wederom raak op de kruising van de Europaweg met de Pelikaanstraat in Assen. Nadat het een tijdje rustig was geweest met aanrijdingen op deze kruising kwamen vandaag twee voertuigen met elkaar in aanraking.

De Asser brandweer is wel ter plaatse geweest maar kon al snel onverrichterzake weer retour naar de kazerne. Ter plaatse bleek er een aanrijding te zijn geweest tussen een taxi en een Fiat Punto. Een inzittende van de taxi is door het ambulancepersoneel overgebracht naar het Wilhelmina Ziekenhuis wat slechts enkele meters verderop is.

Berger Hamstra uit Tynaarlo heeft de beide auto’s geborgen. De Voa doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s P.Koene & H.Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *