112 Flits: Bromfietser gewond na aanrijding. (update!!)

Uffelte – In de nacht van zaterdag op zondag is om 23:55 uur een bromfietser gewond geraakt, nadat hij op het fietspad langs de N371 op een ree was gereden. Dit verklaarde de bestuurder tegenover de politie. Door de botsing vloog hij met zijn bromfiets over de kop. De brandweer van Diever werd ook gealarmeerd voor de aanrijding.

Echter bleek bij aankomst van het korps het niet te gaan om een eenzijdig auto ongeval. de brandweerlieden hoefde hierdoor niet in actie te komen. Het dier werd door de aanwezige hulpdiensten niet aangetroffen.

De bromfietser is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft voor de berging van de bromfiets gezorgd.

Bromfietser botst op ree

UFFELTE – Een 16-jarige bromfietser uit Staphorst raakte zaterdagavond gewond na een aanrijding met een ree. De ree stak onverwachts de N371 over waardoor de bromfietser een aanrijding niet meer kon voorkomen. Met nekklachten werd de Staphorster overgebracht naar het ziekenhuis in Meppel. De ree werd niet meer aangetroffen.

Foto’s: R.Koene © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *