Goede wedstrijd Heerenveen eindigt in een gelijkspel.

Heerenveen – Zaterdagavond vond er in het Abe Lenstra stadion de 22e speelronde van de Eredivisie plaats tussen Heerenveen en NEC. De Friezen wilde ditmaal een beter resultaat neerzetten dan de wedstrijd tegen FC Groningen, die door Ron Jans en zijn team met 1-4 werd verloren.

Heerenveen domineerde de wedstrijd vanaf het begin en kreeg dan ook veel kansen. De Nijmeegse ploeg slaagde er in de eerste helft niet in gevaarlijk te worden. Beerens en Assaidi waren samen met invaller Bas Dorst de gevaarlijkste personen bij Heerenveen. Assaidi liet het publiek genieten van diverse paseer bewegingen.

Vleminckx had na rust een vrije kop kans echter werd de bal mooi uit de hoek getikt door Stuhr Ellegaard.

In de 71e minuut kwam Dost het veld in voor concurrent Viktor Elm, die enkele seconden daarvoor nog een grote kans had laten liggen. In de slotfase ging het voetbal op en neer. Heerenveen die beter was en de vele kansen onbenut liet. En NEC die in de counter er gevaarlijk uit kwam. In de laatste minuten van het duel bleef de bal na een scrimmage voor Heerenveen uit het net. Daardoor eindigde de wedstrijd in een gelijkspel.

Foto’s: R.Koene © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *