Schuurbrand bij bedrijf in dakwerken.

Hoogersmilde – Zondagmorgen om 02:25 uur werd de brandweer van Smilde gealarmeerd voor een garage/schuurbrand aan de Lootenstraat in Hoogersmilde. Bij aankomst bleek er in een tuin achter de woning een houten schuur in brand te staan. De brand werd gelukkig door buurtbewoners ontdekt,die op hun beurt de bewoners van de woning wekte.

De brandweer die snel ter plaatse was, kon voorkomen dat een aangrensende schuurtje en garage ook brand zouden vatte. Het schuurtje en dakbedekkingsmateriaal wat opgeslagen was in de schuur zijn verloren gegaan.

Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is nog onduidelijk.

Foto’s: R.Koene ©  Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *