Wederom stormschade in Veenhuizen

Veenhuizen- Zondagmiddag even voor een uur werd de brandweer van Veenhuizen wederom gealarmeerd voor een boom die dreigde te vallen. Ditmaal betrof het een boom die gevaarlijk over een bospad hing. Dit bospad word door vele inwoners gebruikt om de hond te laten wandelen en is tevens het pad naar de voetbalvereniging.

De brandweer heeft door gebruik te maken van een katapult een lijn om de boom geschoten om deze te kunnen begeleiden. Vervolgens is de boom doorgezaagd zodat deze kon omvallen. Hierbij heeft de brandweer eveneens gebruik gemaakt van een tractor om de boom te vellen.

Nadat de het gevaar voor wandelaars geweken was keerde de brandweer weer terug naar de kazerne.

Foto’s: S.L.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *