Steekpartij in gevangenis Veenhuizen

Veenhuizen- Maandagmorgen om 10.24 uur werd het MMT gealarmeerd voor een steekpartij. Via de P2000 monitor werd echter geen duidelijke locatie gegeven. Via een tipgever bleek de traumaheli naar de gevangenis Esserheem in Veenhuizen te zijn gevlogen. Ook verschillende ambulances en politievoertuigen gingen ter plaatse. Een uur na de melding vertrok de heli weer. Het slachtoffer zou een gedetineerde zijn. Deze is overgebracht naar het ziekenhuis.

Verder is op dit moment niets bekend.

Foto’s: S.L. Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *