Beelden inbraak modecentrum Westen in Musselkanaal

Musselkanaal – In de nacht van vrijdag op zaterdag 22 januari, tegen drie uur ’s nachts werd er door drie mannen ingebroken bij kledingzaak Westen aan de Aweg in Musselkanaal. Door de voordeur in te slaan wisten zij de winkel binnen te komen. Er werd een flinke hoeveelheid kleding weggenomen.

De politie beschikt over bewakingsbeelden. De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van dit incident of mogelijk meer weten over de inbraak. Zij kunnen bellen met de politie via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief) of met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 (gratis).

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *