Nieuw voertuig voor VOA Drenthe

Assen- De Verkeersongevallenanalyse van de politie Drenthe is vanaf vandaag uitgerust met een nieuw voertuig. De Opel Vivaro die jarenlang dienst deed als hun voertuig is vervangen door een Mercedes Vito.

Deze Vito heeft in vergelijking met de Vivaro meer vermogen. Dit zorgt ervoor dat de zware bus sneller op snelheid komt. Ook heeft deze bus een ingebouwde lichtmast die uitgerust zal worden met een digitale camera. Verder is de bus rondom uitgerust met LED flitsers.

Ook aan de inzittende is gedacht. De Vito is uitgerust met stoelverwarming en climate control. Ook is de Vito uitgerust met een semi-automaat. In verband met de winterbanden is de Vito momenteel begrensd tot 190 km/h.

Foto’s P.Koene © Compact media / Nieuwsflyer.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt