Vliegtuig veilig geland na storing.

Eelde – Vrijdagmiddag kwam erbij de verkeerstoren van Airport Eelde een melding van een vliegtuig in nood binnen. De 1a melding gaf aan dat het een klein vliegtuig betrof. Tijdens de vlucht ontstond er nog een tot nu toe onbekende storing aan boord.

Een kwartier na de melding landde het vliegtuig veilig op Groningen Airport Eelde. Het vliegtuig werd door de gealarmeerde craschtender van het vliegveld begeleid. Voor de zekerheid is er ook een ambulance gealarmeerd.

Foto’s met dank aan M.Druppers 112 Nederland / Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *