N34 bij Gieten urenlang afgesloten door ongeval met tankwagen

Gieten – Maandag in de drukke ochtendspits is de N34 bij Gieten in beide richtingen afgesloten geweest door een ongeval met een tankauto. Vlak voor het viaduct bij Gieten is een vrachtwagen door onbekende oorzaak van de weg geraakt. Alvorens de truck in de berm tot stilstand kwam, kwam het gevaarte in botsing met een personenauto. De inzittende van de auto raakte door de botsing gewond. Deze is met onbekende verwondingen overgebracht naar een ziekenhuis in de regio.
 
De chauffeur van de vrachtwagen kwam met de schrik vrij. Wel ontstond er flinke schade aan de tankwagen en de auto. Extra zuur voor de chauffeur, hij reed in een gloednieuwe truck die amper 100km op de teller had. De politie maakte van het ongeval een registratie. Een bergingsbedrijf heeft de personenauto afgesleept. Ook de vrachtwagen werd door een bergingsbedrijf afgesleept. Door het ongeval ontstonden vanuit alle richtingen lange files. Deze konden snel worden opgelost door het verkeer om te leiden via de op-en afritten. 

Foto’s: D.Gaasendam © 112nederland.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *