Wederom ongeval in Assen

Assen- Maandagmiddag om 15.13 uur was er wederom een ongeval in Assen. Ditmaal waren er twee auto’s met elkaar in contact gekomen op de Rolderhoofdweg. Omdat de bestuurder uit de voorste auto klaagde over pijn werd de ambulancedienst en brandweer gealarmeerd.

De brandweer heeft samen met de ambulancedienst de bestuurder uit de auto gehaald. Vervolgens is de man met onbekende verwondingen overgebracht naar het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. De verkeersongevallenanalyse van de politie Drenthe heeft het ongeval in kaart gebracht. Hierbij werd ook een remproef gedaan. De twee auto’s zijn door bergers Hamstra en Logicx afgesleept. De Toyota kan als verloren worden beschouwd.

Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *