Verjaardagscake zorgt voor ontruiming

Marum-Een bakken van een verjaardagscake heeft er vanmorgen voor gezorgd dat het Groene kruisgebouw aan de Langestraat in Marum tijdelijk moest worden ontruimd. Tijdens het bloedprikken werd in een van de aangrenzende kamers een vreemde lucht waargenomen. Hier bleek dat een voor een verjaardag bestemde cake stond te verbranden in een magnetron. De brandweer van Marum heeft de magnetron (met cake) naar buiten gedragen. Vervolgens werd het gebouw geventileerd, waarna de mensen die nog binnen zaten te wachten voor het bloedprikken alsnog geholpen werden. Onbekend is of er later een vervangende cake is gebakken.
Foto’s: R.Notenbomer © 112marum.nl

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *