Keukenbrand in Assen

Assen- Woensdagavond brak er een keukenbrand uit aan de Landschapstraat in Assen. Een van de bewoners had popcorn in de magnetron gedaan. Bij het opwarmen van de popcorn zijn vervolgens in de magnetron vonken ontstaan waardoor er een kleine brand uitbrak in de keuken.

Doordat de brandweer van Assen een korpsavond had kon er dan ook snel uitgerukt worden. De brandweer heeft de brand geblust waarna het pand met de overdrukventilator van alle rook werd ontdaan. De schade aan de woning is aanzienlijk.

Stichting Salvage zal de bewoners bijstaan met de afwikkeling van de brand.

Foto’s: P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *