Hulpdiensten ingezet voor reclame-uiting N33

Rolde – Kwart over tien werd er op de N33 nabij Rolde een eenzijdig verkeersongeval gemeld. De brandweer van Rolde werd dan ook gealarmeerd om hulp te verlenen. Echter bleek bij aankomst dat het hier om een loze melding ging. Een voorbijganger zag een auto aan de overzijde van een sloot en vermoedde dat deze auto een ongeval had gehad. Hierop werden de hulpdiensten ingeschakeld.

De auto was bedekt met grasmatten en diende als reclame-uiting van een graszodenbedrijf. De brandweer van Rolde kon dan ook snel weer retour naar de kazerne. Ook de twee opgeroepen ambulances konden onverrichte zake retour.

De politie probeert contact te krijgen met de eigenaar om de auto te laten verwijderen. Of de kosten van de inzet verhaald worden op het bedrijf of de eigenaar van de auto is niet bekend.

Foto’s: P.Koene & H.Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

One thought on “Hulpdiensten ingezet voor reclame-uiting N33

  • 18 februari, 2011 at 23:28
    Permalink

    Het hoeft niet heel moeilijk te zijn om reclame te maken. Wilt u ook reclame maken bij ons op de site dan kunt u ons gewoon mailen op info@compactmedia.nl

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt