De Nieuwe Kolk in Assen krijgt vorm

Assen – De bouw van theater en bioscoop “De Nieuwe Kolk” krijgt gestalte. De bouw van het complex loopt voorspoedig en krijgt vorm. Deze week werd het hoogste punt bereikt, dit werd door de opdrachtgevers en uitvoerder gevierd.

Symbolisch werd door het bereiken van het hoogste punt door de wethouder op de bouwplaats een toespraak gehouden en de Nederlandse vlag gehezen. In juni 2009 zijn de werkzaamheden voor De Nieuwe Kolk gestart.In het eerste kwartaal van 2012 zal het complex in zijn geheel worden opgeleverd, waarna de gebruikers hun intrek kunnen nemen.

De Nieuwe Kolk herbergt straks onder meer de Bibliotheek Assen, een theater en een bioscoop, het Centrum Beeldende Kunst Drenthe, Biblionet en een zelfstandige horecavoorziening. Ook komt er een ruime parkeergarage voor 500 voertuigen en een havenvoorziening. Actium gaat er 65 appartementen en twee commerciële ruimten verhuren. Voor het monumentale pand op de kop van de Vaart zoekt de woningcorporatie een huurder om er een restaurant te exploiteren.

Foto: Gemeente Assen.

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *