Eenzijdig ongeval in Paterswolde (update!!)

Paterswolde- Zondagavond omstreeks 21.37 uur werd de brandweer van Eelde gealarmeerd voor een eenzijdig verkeersongeval aan de Hoofdweg in Paterswolde. Omwonenden hadden een klap gehoord en hierop de hulpdiensten opgebeld.

Ter plaatse bleek een witte Volkswagen Golf in een sloot te liggen, echter was ven de inzittenden geen spoor te bekennen. De politie en brandweer hebben hierop in de omgeving aangebeld om te achterhalen waar de inzittenden waren.

Later bleek dat de bestuurder via het achterraam de auto had verlaten om vervolgens droge kleren te gaan halen. De bestuurder is bij terugkomst op de plaats van het ongeval gecontroleerd door het aanwezige ambulancepersoneel. Vervolgens mocht deze in de politieauto plaatsnemen om naar het politiebureau of naar huis gebracht te worden.

Berger Hamstra uit Tynaarlo heeft de auto uit de sloot gehaald en afgevoerd.  De oorzaak is nog onbekend.

Politiebericht:

Beschonken bestuurder beland in de sloot

PATERSWOLDE – De politie heeft zondagavond een 20-jarige man uit Paterswolde aangehouden. De man reed kort daarvoor over de Hoofdweg. Bij een inhaalmanoeuvre verloor de man de macht over het stuur en belandde in de sloot. Hij is vervolgens uitgestapt en weggelopen. Kort daarna kon de man worden aangehouden. Daar bleek dat deze beginnend bestuurder te veel alcohol had gedronken. Hij blies bij de ademanalyse 11 ug/l (0,25 promille). Er is proces-verbaal tegen de man opgemaakt.

Foto’s P.Koene & H.Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *