Rotonde ruime tijd gestremd door gekantelde vrachtwagen

De rotonde in de Oude Postweg (N372) in Leek is maandagmiddag geruime tijd gestremd geweest door een gekantelde vrachtwagen. De combinatie die geladen was met sloop afval, kantelde door nog onbekende oorzaak op de rotonde bij sloopbedrijf Jager waarna de vrachtwagen onderweg was. De chauffeur is met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Door de bergingswerkzaamheden en het opruimen van gelekte dieselolie is de weg nog geruime tijd gestremd geweest.

Foto’s: R.Notenbomer © 112marum.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *