Man ernstig gewond na val in bouwput

Noordwolde – De politie heeft dinsdagochtend het personeel van de ambulance en de traumahelikopter geassisteerd bij een ongeval aan de IJkenweg.

Door nog onbekende oorzaak was een 34-jarige inwoner van Noordwolde in een bouwput gevallen van acht meter diep. Het slachtoffer raakte ernstig gewond. De man werd gestabiliseerd en vervolgens per traumahelikopter overgevlogen naar het UMCG in Groningen. De Arbeidsinspectie stelt een nader onderzoek in.

Foto: Archief Compact Media

 

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.