Eenzijdig verkeersongeval Amerikaweg te Assen (Update 19:30 +VIDEO)

Assen – Zaterdagmiddag om 16:13 uur heeft er op het bedrijventerrein aan de Amerikaweg in Assen een eenzijdig verkeersongeval voor gedaan. Bij aankomst van de brandweer bleek een zwarte Chevrolet Corvette tegen een boom te zijn geknald. De bestuurder van de auto heeft mogelijk de controle verloren na een bocht en is vervolgens tegen de boom geklapt. De beknelde man is door de brandweer van Assen uit zijn benarde positie gehaald. 

De man is ter plekke door het Mobiel Medisch Team van het UMCG behandeld, waarna deze onder begeleiding van de trauma-arts met de ambulance naar het UMCG in Groningen is gebracht. De man afkomstig uit Assen en had de auto net voor een proefrit opgehaald bij een nabijgelegen autodealer.

De Voa heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval, de zwaar beschadigde Corvette is afgesleept door berger Hamstra uit Tynaarlo.

Foto’s: P.Koene & H.Huizinga  © Compact Media/Nieuwsflyer.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt