Twee zwaar gewonden bij verkeersongeval Gieten

Assen – Zondagavond even na 19:00 uur heeft er op de Bonnerdijk in Gieten een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden. Bij aankomst van de brandweer van Gieten bleek een personenauto tegen twee bomen te zijn aangereden. Hierbij is de motor van het voertuig weggeslagen en in een naastgelegen sloot terecht gekomen.  

Naast de brandweer die geassisteerd heeft bij het ongeval werd ook het Mobiel Medisch team gealarmeerd echter hoefde deze niet in actie te komen. 

De vader en dochter zijn beide met nog onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Het is nog onduidelijk hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden. De bestuurder is vermoedelijk de controle over zijn voertuig verloren en botste hierdoor frontaal op twee bomen. Wel kon de man zelfstandig zijn auto verlaten. Volgens de politie zou de man met drank op gereden hebben dit moet later nog blijken of dit ook daadwerkelijk het geval was. De VOA van de politie Drenthe doet onderzoek naar het ongeval. De weg is tijdens het incident afgesloten voor het verkeer. 

Politiebericht:

GIETEN – Zondagavond vond aan de Bonnerdijk een eenzijdig ongeval plaats. Een 32-jarige automobilist uit Gieterveen geraakte met zijn auto tegen 2 bomen waarbij de auto zwaar beschadigd raakte. Hij en zijn 4-jarige dochter hielden geen grote verwondingen over aan het ongeval maar zijn voor controle naar het Wilhelmina ziekenhuis in Assen gebracht. Aangezien de man aangaf te hebben gedronken, is hij aangehouden. In het ziekenhuis is zijn bloed afgenomen voor controle (uitslag nog onbekend). De politie doet nader onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s: H. Huizinga en P.Koene © Compact Media 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *