Wie kent of herkent de overvallers tankstation Parallelweg

Coevorden • De politie is op zoek naar mensen die informatie hebben over een overval op een tankstation in Coevorden. De verdachten staan op de hieronder getoonde beelden.

Op vrijdagavond 14 januari omstreeks 21.15 uur is een tankstation aan de Parallelweg overvallen door twee daders. Het tweetal kwam het tankstation binnen en bedreigden de 16-jarige werknemer met een wapen. Van beide daders was het gezicht bedekt en beide droegen donkere kleding. Onder bedreiging is een geldbedrag buitgemaakt, waarmee de twee zijn verdwenen. De politie is direct een onderzoek gestart, waaronder een sporenonderzoek en een onderzoek in de directe omgeving.

Van de daders is het volgende te melden. Dader 1 is ongeveer 1.80 a 1.85 m groot en heeft een normaal postuur. De tweede dader is iets kleiner en heeft een wat steviger postuur.

Naast dat de politie vraagt aan eventuele getuigen om zich te melden, zijn er ook bewakingsbeelden beschikbaar. Kent of herkent u één van deze personen op degetoonde beelden, neem contact op met de politie.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *