Ongeval eindigt op zijn kant.

Niebert – Vanmorgen is een aanhanger geladen met bouwmateriaal op de Molenweg in Niebert gekanteld en op het fietspad terecht gekomen. De aanhanger raakte door nog onbekende oorzaak in onbalans om vervolgens op de fietspad terecht te komen. Bij het ongeval raakte voor zover bekend niemand gewond. Politie en VOA hebben het ongeval op papier gezet.
 
Een kraan die op de bouwplaats aan de Halbe Wiersmaweg in Niebert al aanwezig was kwam ter plaatse om de lading over te laden op een andere wagen, die ze vervolgens alsnog naar de plaats van bestemming heeft gebracht. Het verkeer ondervond nagenoeg geen hinder van het ongeval.

Romke Notenbomer 112 marum

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *