Schoorsteenbrand in Witteveen

Witteveen- Dinsdagmiddag om 16.30 uur werd er een schoorsteenbrand gemeld in Witteveen. Hierop rukte de brandweer van Westerbork met twee voertuigen uit. Ook de autoladder van Emmen, die kort daarvoor nog in gebruik was geweest bij de grote brand in Emmen , werd gealarmeerd.

Bij aankomst van de brandweer werd de open haard leeggehaald en buiten afgeblust. Door gebruik te maken van de autoladder werd de Schoorsteen geveegd. Nadat dit gebeurd was kon men weer retour naar de kazerne.

Het verkeer werd ten tijde van de inzet vakkundig over het fietspad geleid.

Foto’s: P.Koene & H.Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *