Uitslaande brand in appartementencomplex Spoorstede in Emmen

Emmen – Dinsdagmiddag om 14.30 uur heeft er brand gewoed in appartementencomplex Spoorstede aan de Verlengde Spoorstraat in Emmen. Bij aankomst van de brandweer Emmen kwamen de vlammen op de bovenste verdieping van het appartementencomplex Spoorstede al uit het pand.

Inmiddels was er al middelbrand gegeven waardoor ook het korps van Sleen werd gealarmeerd. De politie heeft het complex tijdens de brand ontruimd. De brandweer had het vuur snel onder controle en heeft bij de brand een ladderwagen ingezet.

De bewoner van de woning was tijdens het ontstaan van de brand niet thuis. Hij had kort voor de brand de woning verlaten. De woning is volledig uitgebrand, naast gelegen appartementen hebben behoorlijke rook en waterschade opgelopen.

De omgeving is tijdens de brand afgezet in verband met de hevige concentratie van de rook en het vele publiek. De bewoners zijn tijdelijk opgevangen.

Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend. Zover bekend hebben zich geen persoonlijke ongevallen voorgedaan.

Foto’s: P.Koene & H.Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *