Flatbrand aan de Steendijk in Assen.

Assen – Donderdagavond werd er 00:40 uur een flatbrand gemeld aan de Steendijk in Assen waardoor de brandweer van Assen en de ladderwagen van Hoogeveen uitrukte. De brandweer heeft i.v.m de meerdere verdiepingen uit voorzorg opgeschaald naar Middelbrand waarna ook de Grip 1 werd gegeven. Hierdoor werden meerdere blusgroepen van Assen gealarmeerd. 

De politie is meteen begonnen om de bewoners van de eerste dubbele etage te evacueeren. Bij aankomst van de brandweer bleek al snel dat er iets mis was met de lift van het complex en dat er geen brand in één van de woningen woede. De smeulende lift zorgde voor rookontwikkeling in de flat waarop de brandweer is gaan ventileren.

Hierna konden de bewoners ook weer terug na hun woningen. De brandweer heeft nog nog nacontrole verricht in de flat. Er hebben zich tijdens het incident geen persoonlijke ongevallen voorgedaan. De politie Drenthe doet onderzoek naar de brand in verband met de oorzaak. Een technische mankement of brandstichting worden niet uitgesloten.

© Foto’s en Tekst: R.Koene & P.Koene © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *