Kettingbotsing met vier auto’s A28 bij Haren

Haren – Zaterdagmorgen omstreeks tien voor twaalf onstond er op de A28 van Groningen richting de Punt een lange file door een felle autobrand even voor de Punt daar brandde een oltimer geheel uit, door de file kwamen nog door onbekende oorzaak vier personen auto’s in aanrijding.

Hierbij zijn drie gewonden zijn gevallen, het ambulance personeel heeft deze mensen langs de weg tegen de vangrail behandeld en zijn voor onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis. Twee auto’s raakten zwaarbeschadigd, de twee andere stonden stil in de file waarna de Volvo er achter op reed. De Voa (verkeers ongevallen analyse) kwam ter plaatse en heeft het ongeval in kaart gebracht. Rijkswaterstaat en politie regelden het overige verkeer dat over een rijbaan werd geleid. Berger Poort uit Hoogkerk heeft de vier auto’s afgesleept en geborgen.

Rond drie uur was de weg weer filevrij.

Foto’s: S. Graafhuis 112 Groningen

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *