Vergrootglas veroorzaakt een schuurbrand.

Veenhuizen – Zondagmiddag werd het korps van Veenhuizen om16:26 uur gealarmeerd voor een garagebox/schuur brand aan de Mattenvlechter in Veenhuizen. Bij aankomst van de brandweer bleek op de erfscheiding van twee tuinen een schuurtje en aangrensende speeltoestel in brand te staan.

De brandweer begon meteen met blussen met behulp van twee hoge drukspuiten. De brandweer kon ondanks de snelle inzet niet voorkomen dat het object verloren ging. De schuurbrand is ontstaan door een vergrootglas waarna er vuur is ontstaan. De bewoner heeft nog geprobeerd de brand te blussen met een tuinslang.

Foto’s R.Koene © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *