Heeft u een TIP breng ons dan op de hoogte!!

Nederland – Voor alle tips over nieuwsitems kunt u contact opnemen met onze tiplijn via 06-41099560. Mocht de tiplijn niet beantwoord worden dan kunt u ten aller tijde de voicemail inspreken. Vergeet hierbij niet ook uw naam en telefoonnummer in te spreken mochten wij meer info nodig hebben.

Wij zijn erg blij met tips, aangezien een groot gedeelte van onze site hierdoor kan bestaan. Ziet u iets op straat en denkt u dat het nieuws waarde heeft? Dan kunt u bellen met onze tiplijn.

MOCHT DE TIPLIJN NIET BEREIKBAAR ZIJN, DAN KUNT U ONS ALTIJD MAILEN DIT KOMT DIRECT BIJ ONS BINNEN OP DE REDACTIE.

Heeft u fotos of ander beeldmateriaal dan kunt u dat sturen naar info@compactmedia.nl.

Wilt u aan onze website mee werken dan bent u van harte welkom wij zijn nog opzoek naar fotografen.

Bij verkoop van fotomateriaal aan media, indien interessant, ontvangt u 80% van de opbrengst van het materiaal , de rest is voor de exploitatie van de websites.

Nu ook TWITTER: ga naar http://twitter.com/Nieuwsflyer

Remon

Heeft In oktober 2007 Compact Media opgericht. Het bedrijf doet vastleggingen van nieuwsfeiten voor landelijke en regionale kranten en omroepen. Dankzij de nog steeds groeiende groep gedreven fotografen is Compact Media voor veel media een interessante partner. Remon is een Allround fotograaf en cameraman/journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP). Zijn werkgebied betreft geheel Nederland. Naast het vastleggen van nieuws is Remon verantwoordelijk voor de administratie, contracten, accreditatie, onderhoud en sponsering van de website. Ook is hij in samenwerking met Pascal en Wijbe het aanspreekpunt voor fotografen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *