Dodelijk ongeval op de Mandefjild in Bakkeveen (Update)

Bakkeveen – Zondagmorgen even voor half negen is bij een eenzijdig verkeersongeval op de Mandefjild in Bakkeveen een oudere man uit Ureterp om het leven gekomen. De omwonenden hadden een doffe klap gehoord en zagen buiten dat een auto tegen een boom was aangereden. Hierop hebben de omwonenden de Hulpdiensten gealarmeerd.

De brandweer van Haulerwijk kwam samen met de politie, twee ambulance’s en het gealarmeerde Mobiel Medisch Team van het UMCG ter plaatse. Het slachtoffer is door het aanwezige ambulance personeel nog gereanimeerd echter mocht dit niet meer baten. Vermoedelijk is de man voor de aanrijding onwel geworden. De verkeersongevallen analyse van de politie Fryslan doet onderzoek naar de preciese toedracht van het ongeval.

De VOA heeft de sporen van het ongeval vastgelegd waarna het slachtoffer kon worden afgevoerd en de berger de zwaar beschadigde auto kon ophalen.

Foto’s: R.Koene  © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *