Natuurgebied in brand Ravenswoud

Appelscha – Zondagmiddag om 13:54 uur werd het korps van Appelscha gealarmeerd voor een natuurbrand aan de Lycklamavaart in Ravenswoud. Ter plaatse bleek hier geen brand te woeden, maar bij een zandpad tussen de Meester Lokstraat en de Bokslootsweg.

Een toevallige voorbijganger had de brand ontdekt en de brand kunnen doven. Bij aankomst van de brandweer bleek het stukje van 10 bij 10 meter nog na te smeulen. De brandweer heeft hierop twee hoge drukspuiten ingezet om de brand te blussen.

Foto’s: R.Koene © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *