Eenzijdig verkeersongeval A7 bij Marum

Marum – Op de A7 ter hoogte van Marum is vrijdagavond om kwart voor zes bij een eenzijdig ongeval een automobilist door nog onbekende reden met zijn auto in een slip geraakt. De automobilist kwam vervolgens in de sloot tot stilstand.

Een kind wat bij de man in de auto zat had bij het ongeval glassplinters in het oog gekregen en is na onderzocht te zijn door ambulancepersoneel overgebracht naar een ziekenhuis. Voor zover bekend is de automobilist zelf met de schrik vrijgekomen. De politie heeft rapport opgemaakt van het ongeval. Het verkeer op de A7 had nagenoeg geen last van het ongeval. Berger Collewijn heeft de zwaar beschadigde auto afgesleept.

Foto’s: Met dank aan R. Notenbomer 112 Marum

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *