Auto volledig uitgebrand in Zevenhuizen.

ZEVENHUIZEN – Aan de Commissiebos in Zevenhuizen is vrijdagmorgen even na middernacht een Alfa Romeo door een felle brand volledig in de as gelegd. De melding die binnen kwam bij de brandweer van Leek was dat er een auto in brand zou staan aan de Oudestreek in Zevenhuizen. Aanrijdend kregen ze de melding door dat de auto in brand stond op de Commissiebos.

Hier trof de brandweer een fel brandende auto aan. Met het One-Seven systeem kon de brand vlot worden geblust. Nadien werd er met behulp van de warmtebeeldcamera nog een nacontrole gedaan.

De oorzaak van de brand moet worden gezocht in een technisch mankement. De automobilist verklaarde dat hij onderweg was naar huis en dat er plots rook onder het dashbord vandaan kwam. Nadat hij was uitgestapt, sloegen de vlammen al om zich heen.

Foto’s: met dank aan R.Notenbomer 112 Marum

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *