Vrouw gewond bij ongeval op de A28. (Foto Update!!)

Hooghalen – Bij een eenzijdig verkeersongeval op de A28 ter hoogte van Hooghalen, is zondagmorgen om 11:00 uur een vrouw gewond geraakt. De vrouw reed in de richting van Beilen waarna ze door nog onbekende oozaak met haar voertuig begon te slingeren. De auto is vervolgens meerder malen over de kop gevlogen waarbij het uiteindelijk op z’n kan tot stilstand kwam.

De vrouw is bij het ongeval bekneld geraakt waardoor ze door het korps van Smilde uit haar voertuig is geknipt. De brandweer heeft het dak van het voertuig moeten verwijderen om de vrouw uit haar benarde positie te halen. Ook het Mobiel Medisch team van het UMCG werd gealarmeerd. Echter werd hun melding ingetrokken.ijkswaterstaat en de politie hebben tijdens het ongeval één rijbaan afgesloten voor het verkeer. De vrouw is met onbekend letsel overgebracht naar het Wilhelmona Ziekenhuis in Assen.

De Verkeersongevallen Analyse van de politie Drenthe heeft het ongevalincident in kaart gebracht. De auto is door de berger afgesleept.

Politiebericht:

BEILEN – Zondagochtend kreeg de politie de melding van een ongeval op de A28. Ter plaatse troffen agenten op de A28 tussen Assen en Hooghalen een auto aan welke op de zijkant lag. De 49-jarige bestuurster uit Assen reed op de A28 in de richting van Hooghalen. Zij wilde een andere auto inhalen en begon door nog onbekende reden te slingeren. De auto kwam daarna vermoedelijk met de linkerwielen in de middenberm. De bestuurster probeerde haar auto te corrigeren, maar verloor de macht over het stuur. De auto maakt een scherpe draai naar rechts en sloeg over de kop. De vrouw is door de brandweer uit haar auto bevrijd en was aanspreekbaar. Ze is met onbekend letsel naar het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen gebracht.

Foto’s R.Koene & M.Druppers © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

One thought on “Vrouw gewond bij ongeval op de A28. (Foto Update!!)

  • 10 april, 2011 at 14:51
    Permalink

    Tjonge dat was wat, hoop dat het goed is afgelopen met de vrouw. Zag het gebeuren

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *