Auto belandt op zijn kop in de sloot.

Hoogersmilde – Maandagmiddag heeft er om 12:17 uur een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden op de Veldhuizenweg in Hoogersmilde. De bestuurder is door nog onbekende reden de macht over zijn voertuig verloren, waardoor hij met zijn auto op de kop in een naastgelegen sloot terecht is gekomen.

De brandweer van Smilde werd voor het ongeval gealarmeerd, maar hoefde echter niet in actie te komen. De man kon het voertuig zelfstandig verlaten en heeft aan het ongeval geen letsel overgehouden. De auto is door berger Broekhuizen afgevoerd.

Foto’s: H.Huizinga © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *