AutoRai 2011 van start! (Update)

Nederland – AutoRAI 2011: het aftellen is begonnen!

Het aftellen is begonnen! Tijdens het grootste autofeest van Nederland kunnen autoliefhebbers elf dagen lang met volle teugen genieten van het nieuwste en mooiste dat de autowereld te bieden heeft!

Terug naar de merkenstands, in de avondenuren geopend, en gratis entree voor kinderen tot en met 14 jaar (onder begeleiding van een volwassene)! U kunt uw kaarten online kopen met €2,- korting, aan de kassa of bij een van onze ticketpartners Shell, Primera en ANWB.

REDACTIE UPDATE !! :

Compact Media is Vrijdag 15 en zaterdag 16 april aanwezig om vastleggingen te doen van het evenement. Onze intervieuws met diverse bedrijven en personen kunt u terug lezen in Vakbladen en overige media.

Een impressie van de Autorai 2011 kunt u terug vinden op onze website!!

Een line-up om van te smullen

De aanwezige motormerken zijn: Aprilia, BMW, Ducati, Harley-Davidson, Kawasaki, KTM, Moto Guzzi, Piaggio, Suzuki, Tomos en Triumph. Op het Scooterpaviljoen staan: Aprilia, Derbi, Peugeot, Piaggio, Sym en Vespa.

AutoRAI 2011 krijgt een line-up om van te smullen, met maar liefst 46 ingeschreven automerken, goed voor meer dan 100 primeurs! De ingeschreven merken zijn: Abarth, Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Bugatti, Burton, Caterham, Chevrolet, Citroën, Corvette, Dacia, Donkervoort, Ferrari, Fiat, Fisker, Ford, Heynsdyk, Hyundai, Infiniti, Jaguar, Jeep, Kia, Lamborghini, Lancia, Land Rover, Landwind, Lexus, Mazda, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Rolls-Royce, Saab, Seat, Skoda, Smart, Tesla, Volkswagen, Volvo en Wiesmann.

Primeurs, live demo’s en heel veel automerken

AutoRAI 2011 is een wervelende show vol primeurs, live demo’s en heel veel automerken.Bovendien barst het feest letterlijk uit zijn voegen met het gloednieuwe Buitenpark: een avontuurlijk terrein met testbanen, demonstraties, een 4×4-trail en proefritten met elektrische en andere duurzame auto’s. Daarnaast zijn er natuurlijk de bekende en een aantal nieuwe paviljoens.

AutoRAI 2011 vindt plaats van 13 t/m 23 april. Kijk hier voor informatie over de openingstijden en entreeprijzen.

GoMotor: uitgebreid, uitnodigend, uitdagend!

Na de enthousiaste reacties in 2009 keert ook GoMotor terug: het gemotoriseerde tweewielerevent als onderdeel van AutoRAI 2011. Met een groot aantal aangemelde motormerken, samen het overgrote deel van de motormarkt, zet de beurs ook met GoMotor een uitgebreid, uitnodigend en uitdagend overzicht neer. Lees meer over GoMotor!

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *