AutoRAI 2011 druk bezocht!! Update

Amsterdam – Van 13 april tot 23 april wordt er in de Amsterdam RAI het grootste autobeurs van Nederland georganiseerd, namelijk de AutoRAI 2011. De bezoekers van het evenement kunnen met volle teugen genieten van het nieuwste en mooiste dat de autobranche te bieden heeft.

De AutoRAi heeft dit jaar weer gekozen om alle voertuigen te presenteren per merk. Waar het de vorige editie nog geselecteerd was op uitvoering. Het terug gaan na de merkenstand komt de beurs ten goede. Het is dit jaar weer heel duidelijk welke uitvoeringen welke merk uitbrengt.

De AutoRai 2011 is ook dit jaar weer groots opgezet. Zesenveertig automerken hebben zich naar de Amsterdam RAi begeven. Waaronder vele top-merken als Aston Martin, Audi, Bentley, Bugatti, Ferrari, Lamborghini, Porsche Mercedes-Benz, Rolls Royce en nog veel meer. Na het succes van 2009 is ook het Go-Motor evenement weer toegevoegd aan de AutoRAI.

De AutoRAI 2011 is een wervelende show vol primeurs, live demo’s en heel veel automerken. Maar naast het bekijken van de nieuwe modellen is het ook mogelijk om enkele modellen uit te testen op de 4×4 trail, slipbaan of op de weg. 

Het evenement is de eerste week al goed bezocht. In het weekend was het dan ook top drukte in de RAI. Veel autoliefhebbers hebben hun hart kunnen ophalen bij de vele auto’s. 

AutoRAI 2011 vindt plaats van 13 t/m 23 april. Kijk hier voor informatie over de openingstijden en entreeprijzen.

Foto’s: © R.Koene Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *