112 Kort: Man gewond na val.

Appelscha – Zondagmiddag om 17:36 uur werd de ambulance van Oosterwolde onder prio 1 gealarmeerd naar de Drentseweg in Appelscha. Achteraf op de Drentseweg was een persoon op het akkerland gewond geraakt. Volgens omstanders was de man tijdens het motorcrossen over de kop gevlogen en verkeerd neergekomen. De man was wel bij kennis en is met verwondingen aan het been overgebracht naar het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Over de preciese oorzaak van het ongeval en de verwondingen van de man is nog niets bekend.  

Foto’s: © Compact Media

Wij danken de tipgever. Heeft u ook een tip geef dit dan aan ons door.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *