Bedrijfsbrand in winkelstraat te Heerenveen.

Heerenveen – Dinsdagmiddag even na 17:00 uur werd er een bedrijfsbrand gemeld aan De Dracht in Heerenveen. Bij aankomst van de brandweer van Heerenveen bleek de melding afkomstig te zijn van een grootwarenhuis. In de winkel was rookontwikkeling afkomstig vanuit een een lamp ter hoogte van de hoofdingang.

De brandweer heeft hierop het plafonsysteem verwijderd, waarna duidelijk werd dat er kortsluiting had plaatsgevonden in de transformator van de lamp. Door de kortsluiting is ook de isolatie aangetast. Alle aanwezigen werden uit de winkel geëvacueerd. Tijdens de inzet heeft de politie het publiek op afstand gehouden.

Nadat de brandweer middels een warmtebeelcamera het plafon had gecontrolleerd konden zij weer inpakken om terug te keren na de kazerne.

Foto’s © R.Koene Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *