112 kort: Auto op zijn kant bij verkeersongeval.

Zevenhuizen – Op de Bremerweg in Zevenhuizen is vanmorgen een auto op zijn kant terechtgekomen. De bestuurster moest uitwijken voor een tegemoed komende auto met daarachter een paardentrailer. Bij de uitwijkmanouvre verloor de automobiliste de macht over het stuur en belande vervolgens via een boom op de kant.

Of de automobiliste ook gewond is geraakt, is niet bekend. Een ambulance die ter plaatse is geweest, heeft de automobiliste wel onderzocht, maar vervoer naar een ziekenhuis bleek niet noodzakelijk. De brandweer van Leek die ook voor het ongeval was opgeroepen is niet ter plaatse geweest en kon dus weer naar de kazerne.Tijdens het bergen door Collewijn was de weg tijdelijk gestremd.

Foto’s Zwaantje de Jong/112marum.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *