Bedrijfsbrand door werknemers geblust.

Marum – Woensdagmiddag even na 16:30 uur werd er een woningbrand gemeld aan de Poortweg in Marum. Hierop werd de brandweer van Marum gealarmeerd. Werknemers van een electronicabedrijf aan de Poortweg in Marum hebben woensdag een (dak) brand ontdekt bij hun bedrijf en vervolgens deze brand ook zelf geblust.

Naast het bedrijf zagen werknemers van het electronicabedrijf grijze rook van het dak komen en zijn vervolgens op onderzoek uitgegaan. Toen ze op het dak kwamen zagen ze dat er een airconditioning in brand stond. Nadat met een aantal brandblussers de brand was geblust, hoefde de inmiddels gearriveerde brandweer van Marum niet veel meer te doen dan een nacontrole uit te voeren. Een gedeelte van het dak raakte zwaar beschadigd evenals de airconditioning en zal vervangen moeten worden. De oorzaak is waarschijnlijk kortsluiting in de airco installatie.

De werknemers konden allemaal tijdig het pand verlaten.

Foto’s: Romke Notenbomer 112 Marum

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *