112 Kort: Quadrijder in de sloot beland.

Oosterwolde – Zondagmiddag om 14:55 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Boekhorst in Oosterwolde. Op de weg van Oosterwolde naar Langedijke bleek een quadrijder in de sloot te zijn beland. De bestuurder van het voertuig behoorde tot een grote groep quadrijders die een toer verrichtte. Door nog onbekende reden is hierbij de bestuurder in de sloot terecht gekomen.

De politie en ambulance kwamen ter plaatse. De bestuurder heeft een medische controle ondergaan van het ambulance personeel. Enkele rijders hebben de toer niet afgemaakt en zijn door de politie naar hun verblijf gebracht.

Foto’s: E. Faber en Redactie © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *