Brand verwoest woning in Eext.

Eext – Zondagmiddag  om 16:30 uur is er een forse woningbrand uitgebroken in een vrijstaande chalet in Eext.  Hierbij is de woning aan de Gieterstraat volledig verwoest door de vlammen.

De brandweer van Gieten kwam ter plaatse en zag bij aankomst dat de brand snel omzich heen greep. Binnen vijf minuten werd er opgeschaald naar middelbrand waardoor ook het korps van Annen en de hoogwerker van Assen werd gealarmeerd. De hoogwerker van Assen hoefde echter niet in actie te komen.

Tijdens de brand was er sprake van explosiegevaar vanwege tweetal gasflessen die in de woning aanwezig waren. Er hebben zich tijdens de brand geen persoonlijke ongevallen voorgedaan. De brandweer is nog enige tijd bezig geweest met het nablussen van de brand. De bewoners waren op het moment van het uitbreken van de brand niet thuis. De Technische Recherche van de Politie doet onderzoek naar de toedracht van de brand.

Foto’s: H.Huizinga en P.Koene © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *