Stoffelijk overschot aangetroffen in Eelde. Update!!

Eelde – Zondagmiddag rond 15:00 uur is voor zover bekend een stoffelijk overschot aangetroffen in of bij een auto op een parkeerplaats in het bos aan de Burgemeester J.G. Legroweg in Eelde. Een hulpverleningsvoertuig van de brandweer van Assen werd gealarmeerd voor een dienstverlening.

De brandweer heeft de omgeving afgezet met schermen. De Technische Recherche van de politie doet onderzoek naar de doodsoorzaak van de persoon. Het is dan ook onduidelijk of de persoon door een misdrijf om het leven is gekomen. De politie wil in verband met het onderzoek geen informatie prijsgeven.

Foto’s P.Koene en H.Huizinga © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *