Ernstig verkeersongeval op de N48

Hoogeveen – Zondagmiddag om 17.55 uur heeft er op de N48 nabij Hoogeveen een ernstig ongeval plaatsgevonden. Hierdoor kwamen de brandweerkorpsen van Hoogeveen en Zuidwolde ter plaatse.

Op de N48 waren twee voertuigen met elkaar in botsing gekomen. Een Volkwagen Transporter met daarachter een caravan kon een tegemoetkomende personeauto niet meer ontwijken, nadat de bestuurder door nog onbekend oorzaak met zijn auto op de verkeerde weghelft kwam. Dit had als gevolg dat er een frontale botsing plaatsvond.

Door de enorme klap kwam de auto met aanhanger op zijn kant terecht terwijl de auto op zijn kop tot stilstand kwam. Hierdoor werd door de alarm centrale middel ongeval gegeven. Ook het Mobiel Medisch Team (MMT) werd gealarmeerd maar hoefde niet ter plaatse te komen.

De bestuurde van de auto is door de brandweer en ambulancepersoneel uit zijn voertuig gehaald. De man is met onbekend letsel per ambulance afgevoerd naar Sophia Ziekenhuis in Zwolle.

De inzittenden van de transporter, een man en zijn dochter, zijn voor controle overgebracht naar het Bethesda ziekenhuis in Hoogeveen. Hun verwondingen vielen gelukkig mee. Beide voertuigen zijn afgesleept door berger Kraal uit Hoogeveen en kunnen als Totall loss worden beschouwd.

Tijdens het ongeval incident is de N48 geruime tijd afgesloten geweest voor al het verkeer.

Foto’s P.Koene & H.Huizinga © Compact Media

Later online i.v.m Zeer grote brand Witterveld in Assen.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *